Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du samtidig til våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler
Blog banner
Annet

Accommodation essentials for International students

Moving to a new country, the thought itself, is a life-changing commitment. Students at a young age can experience and explore a foreign country closely and learn unique chara..

Annet

5 Study Abroad Mistakes to Avoid

Studying abroad is a very exciting opportunity and a journey that students embark upon after having worked very hard to secure admission, save money and invest a big chunk of ..

Annet

Vi har testet Amor julekalender 2022!

Vi digget Amor sin erotiske julekalender fra 2021, og i år lover de en enda bedre kalender. Årets kalender er fullstappet med produkter til en verdi av over 6000 kr, men som m..

Studentliv

3 antrekk til under 1000 spenn

Å kjøpe klær uten å blåse hele studielånet er ikke alltid en lett sak. Brolo ønsker at du både skulle kunne kle deg komfortabelt og stilfullt uten å tømme lommeboka. Her er tr..

Trening

Hvordan kle seg på tur i høst

Å fryse på tur er neimen godt. Høsten er i full anmarsj og gjengen i Vi på tur gir deg sine beste tips til turbekledning, slik at du kan være best mulig forberedt.

Trening

Turtips til turer med venner

I samarbeid med Vi på tur og Camilla fra Fjelltid gir vi deg de beste tipsene til hvordan du kan få til vellykkede turer med dine venner og tips til hvilken mat du kan ta med...

Annet

5 tips til å forbedre CV-en din!

Mange er nervøse når det kommer til jobbintervju. Hemmeligheten er at en god CV gjør meste av jobben for deg. Får man invitasjon til intervju er man allerede over halvveis i m..

Annet

Årets mest sexy julekalender er her!

Endelig er årets erotiske julekalender fra Amor på markedet. Her får du en kalender fullspekket med produkter til en verdi av over 4000 kroner, til markedets beste pris; 1196,..

Annet

Jusstudenten fikk oppleve magiske Svolvær

Jusstudenten Charlotte Ester Dalan fikk en opplevelse i Lofoten hun sent vil glemme da hun tok med seg vennegjengen til Thon Hotel Svolvær for en magisk helgetur.

Trening

Få en mer balansert hverdag

Vi vet alle hvor vanskelig det kan være å få skvist inn tid til både trening og matlaging i en travel studiehverdag. Enten det er mangel på tid eller inspirasjon, kan vi være ..

Trening

Tren bena hjemme på under 30 minutter

Har du liten tid til trening eller ønsker du en enkel og effektiv treningsøkt til lesepausene? Her kommer en utfordrende og tidseffektiv ben-økt du kan gjøre hjemmefra - alt d..

Annet

Derfor bør du handle bærekraftig mote

Ønsker du å kjøpe klær med god samvittighet? Organic Basics er et København-basert merke som spesialiserer seg på undertøy, hverdags- og treningsklær produsert på en bærekraft..

Sparing

5 tips til hvordan spare mest mulig på Black Friday

Lurer du på hvordan du kan spare mest mulig under Black Friday? Black Friday og Black Week fører til at internett blir en stor labyrint av rabatter og tilbud. Det er fort gjor..

Studentliv

Trenger jeg som student egentlig forsikring?

Det er mange som velger å flytte hjemmefra når de skal begynne på høyskole eller universitet. Muligens var utdannelsen du alltid har forestilt deg veldig langt hjemmefra, elle..

Studentliv

En bedre studenthverdag

Med gode studentrabatter er det mye penger å spare for studenter som er medlem hos Studentkortet.

Annet

5 måter å freshe opp studentboligen din

Et nytt skoleår er her, og det betyr at du antageligvis enten flytter inn et nytt sted, eller ønsker å freshe opp din nåværende bolig. Lurer du på hvordan du kan gjøre hjemmet..

Annet

Chromebook. Enkelt å bytte til når det er tid for skole.

Trenger du en ny datamaskin til skolestart? Ønsker du en datamaskin som er både sikker, rask og smart? Da bør du undersøke Google sin Chromebook. Her gir vi deg 6 grunner til ..

Studentliv

Flytte ut for første gang? Dette må du vite

Flytte ut for første gang? Gratulerer, det er et stort skritt ut i voksenlivet! Du har kanskje begynt å scrolle gjennom annonser på Finn, Hybel og diverse Facebook grupper all..

Annet

Skap minner med Mapiful

Selv om de fleste av oss nok tenkte at vi denne sommeren kom til å forsere høydemeter etter høydemeter i en metallboks med vinger, så sørget eksterne årsaker for at de eneste ..

Studentliv

8 tips til å jobbe effektivt hjemme

Vi er nå inne i en litt annerledes hverdag enn vi er vant til, og de fleste av oss må studere eller jobbe hjemmefra. Mange kan slite med å jobbe effektivt hjemmefra, og sklir ..

Annet

Myprotein Seamless Leggings - vår nye favorittights?

Nå er våren endelig her, og det er ekstra deilig å ta treningsøkten eller joggeturen ute - spesielt i tiden vi er inne i. Vi har testet en av sesongens nye treningstights for ..

Annet

Vi tester Philips IPL Lumea Essential

Nysgjerrig på hårfjerning ved hjelp av laser? Vi testet Philips sin Lumea IPL Essential for å se om denne hårfjerningsmetoden virkelig fungerer. Les om vår erfaring her!

Studentliv

Trygt hjem til jul

Julen nærmer seg, og du er kanskje en av mange som skal hjem til jul for å feire med familie og venner. Uansett om du skal reise kort eller langt ønsker Codan å gi deg noen go..

Annet

Vi tester lookfantastic Adventskalender 2019

Usikker på om en adventskalender med skjønnhetsprodukter er noe for deg? Vi testet lookfantastic sin adventskalender for å finne det ut.

Annet

Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 - Tannbørsten som beskytter dine tenner

Pusser du tennene for hardt? Den største tannpussfeilen nordmenn gjør er å bruke for mye kraft når de pusser tennene. Vi har testet Philips Sonicare ProtectiveClean som kommer..

Sparing

Billigere strøm: 8 tips for å spare penger på din neste strømregning

Har du nettopp fått tidenes strømregning? Strømmen er faktisk tilnærmet dobbelt så dyr i år som tilsvarende periode i fjor, og på studentbudsjett er ikke dette noe særlig. ..

Annet

Med denne appen får du restaurantmat levert hjem

Med Wolt kan du få mat levert rett på døren fra over 40 håndplukkede restauranter i Trondheim.

Annet

Philips OneBlade - Rimelig og god barbermaskin for studenter

Lei av høvel? På leting etter en rimelig, men effektiv barbermaskin? Da trenger du ikke se lenger enn til Philips OneBlade. Du kan bruke den både for ansikt og kropp, både t..

Annet

Slik får du riktig lys i studietiden

En av nøklene med studietiden er å ha en hybel hvor man trives. Et viktig redskap som man kanskje ikke tenker helt over i den sammenheng er belysningen man har i hjemmet.

Studentliv

Studentkortets Roadshow ruller videre

Du har kanskje sett de på stand ved ditt universitet eller din høyskole, for Studentkortet er over halvveis i sitt årlige Roadshow.

Annet

Jobbsøkertips til deg som snart er ferdigutdannet

Sisteårs student? CVGuru, profesjonelle CV og søknadskrivere, har noen tips til deg som snart skal ut i arbeidslivet.

Sparing

Slik rapporterer du inn Kryptovaluta på Skattemeldingen

Eide du kryptovaluta ved årsskiftet? Har du kjøpt, solgt eller brukt kryptovaluta i løpet av 2017? Hvis svaret er ja, er du pliktig til å rapportere dette til Skatteetaten in..

Annet

Påskesyken

Påsken 2018 er akkurat ferdig. Mange av dere var kanskje hjemme hos familien i denne ferien. Påskeegg, påskelam, påskehare, møte igjen gamle venner, komme hjem eller reise bor..

Trening

Oppskrift: Proteinmuffins med kanelbollesmak!

Disse næringsfulle og smakfulle muffinsene passer perfekt til kveldskosen! Med disse muffinsene vil du garantert få i deg den anbefalte dosen proteiner kroppen trenger!

Annet

15 Smarte ting til hybelen

Skal du flytte for å studere til høsten og lurer på hva du trenger mest til hybelen din? Utstyr til kjøkkenet, møbler med oppbevaring og plassbesparende møbler er stikkordet. ..

Studentliv

Vegetarianer på studentbudsjett

Redd for at et vegetarisk kosthold skal ta knekken på lommeboka, kroppen og matgleden? Frykt ikke! Marthe går første året på Noroff hvor hun studerer filmproduksjon, hun har i..

Studentliv

Dette må du huske på hvis du skal jobbe ved siden av studiene

I arbeidslivet finnes det mange fallgruver, kanskje spesielt for studenter. Nettopp fordi studenter er unge, uerfarne og lette å utnytte. Å jobbe ved siden av studiene gir god..

Studentliv

Slik velger du riktig studie

Som liten drømmer man store drømmer om hva man skal bli når man blir stor; astronaut, lege, politi, brannmann eller popstjerne. Etterhvert som man blir eldre blir drømmene mer..

Studentliv

Billige aktiviteter som student!

Som student er det mange aktiviteter man kunne tenke seg å være med på, men som koster for mye penger. Bare det å gå på kafe for en kaffe latte og en kanelsnurr kan koste like..

Annet

Norge vant OL!

Er det en ting som er sikkert under vinter-OL så er det at det at studentene følger med. Jeg studerte ved NHH under OL i Sochi i 2014, og når de store norske medaljemuligheten..

Trening

Oppskrift: Proteinvafler på 1-2-3

Næringsrike og smakfulle vafler du kan lage i en travel studenthverdag. Med disse vaflene vil du garantert få i deg den anbefalte dosen proteiner kroppen trenger!

Studentliv

10 Studieteknikker som fungerer

Hverdagen er hektisk. Du skal ha tid til å studere, tid til venner, tid til å trene, tid til å feste og tid til deg selv. Da er det viktig å organisere hverdagen. Det er ikke ..

Studentliv

Innboforsikring for studenter

Har du sjekket om du har innboforsikring mens du studerer? Mange har nok ikke tenkt på om eiendelene deres er forsikret mens de studerer, det kan virke som du egentlig ikke tr..

Studentliv

Ryddeguide for studenter

Er du nettopp flyttet hjemmefra og vant til at mamma alltid plukker opp etter deg? Her er noen enkle tips som gjør overgangen fra hjemme til å bo for seg selv litt ryddigere.

Annet

Tips for et bedre 2018

Her har vi samlet sammen noen tips du enkelt klarer å følge, du trenger ikke å begynne med alle samtidig. Ta dem steg for steg?

Sparing

Få kontroll over økonomien med vårt studentbudsjett

Mange studenter sliter med å få endene til å møtes hver eneste måned. Med Studentkortets budsjettkalkulator får du enkelt oversikt over dine kostnader og hvordan du bør bruke..

Studentliv

Hvordan opprettholder man et langdistanse-vennskap?

Det finnes utallige guider på hvordan du skal opprettholde og pleie et langdistanseforhold, men hva gjør du for å pleie et langdistansevennskap?

Trening

10 Tips for en sunnere hverdag

Du er nok ikke den eneste som har “å bli sunnere” som nyttårsforsett. Her er noen enkle tips du kan gjennomføre hjemme som ikke koster skjorta.

Sparing

Tilbudsguide: Januarsalg

Julen er over og det er nå bare å komme seg tilbake til hverdagen som vi kjenner den. Heldigvis har de aller fleste butikkene store salg i januar, så kanskje du skulle unne de..

Sparing

8 Sparetips til Studenter

Det er ikke alltid like enkelt å være student. Sene kvelder, mye lesing og en stram økonomi. Her er våre tips for å gjøre hverdagen litt billigere!

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord