Blog banner
Annet

Med denne appen får du restaurant mat levert hjem

Med Wolt kan du få mat levert rett på døren fra over 40 håndplukkede restauranter i Trondheim.

Annet

Philips One Blade - Rimelig og god barbermaskin for studenter

Lei av høvel? På leting etter en rimelig, men effektiv barbermaskin? Da trenger du ikke se lenger enn til Philips One Blade. Du kan bruke den både for ansikt og kropp, både t..

Annet

Slik får du riktig lys i studietiden

En av nøklene med studietiden er å ha en hybel hvor man trives. Et viktig redskap som man kanskje ikke tenker helt over i den sammenheng er belysningen man har i hjemmet.

Annet

Jobbsøkertips til deg som snart er ferdigutdannet

Sisteårs student? CVGuru, profesjonelle CV og søknadskrivere, har noen tips til deg som snart skal ut i arbeidslivet.

Annet

Påskesyken

Påsken 2018 er akkurat ferdig. Mange av dere var kanskje hjemme hos familien i denne ferien. Påskeegg, påskelam, påskehare, møte igjen gamle venner, komme hjem eller reise bor..

Annet

15 Smarte ting til hybelen

Skal du flytte for å studere til høsten og lurer på hva du trenger mest til hybelen din? Utstyr til kjøkkenet, møbler med oppbevaring og plassbesparende møbler er stikkordet. ..

Annet

Norge vant OL!

Er det en ting som er sikkert under vinter-OL så er det at det at studentene følger med. Jeg studerte ved NHH under OL i Sochi i 2014, og når de store norske medaljemuligheten..

Annet

Tips for et bedre 2018

Her har vi samlet sammen noen tips du enkelt klarer å følge, du trenger ikke å begynne med alle samtidig. Ta dem steg for steg?

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord