Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du samtidig til våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler
- KOMMERSIELL MARKEDSFØRING -
Annet

5 måter å freshe opp studentboligen din

Et nytt skoleår er her, og det betyr at du antageligvis enten flytter inn et nytt sted, eller ønsker å freshe opp din nåværende bolig. Lurer du på hvordan du kan gjøre hjemmet ditt litt mer deg? Vi kan hjelpe med dette, og gir deg her 5 enkle tips til hvordan du kan gjøre rommet ditt personlig og koselig samtidig som du holder deg til budsjettet.

 

1. Gjør veggene mer personlige

 Tomme vegger er det beste stedet å starte, spesielt dersom du akkurat har flyttet inn og er ivrig etter å gjøre stedet mer personlig.

Har du lyst til å ta med din favorittferie, ditt beste øyeblikk, eller kanskje bare en del av hjemme inn i studentboligen din? Med personlige postere fra Mapiful kan du gjøre nettopp det!

 

 

Mapiful er et online designverktøy som gjør det enkelt å lage personlige postere. Med printene fra Mapiful kan du  fortelle din unike historie og minnene bak dem. En historie kan fortelles på mange måter, og med Mapiful sitt store utvalg av stiler, design og produkter gjør de det enkelt å fortelle din historie. Som medlem av Studentkortet får du 10% rabatt hos Mapiful.

 

 

2. Dekorér skrivebordet ditt

Dette er et av de viktigste stedene å starte, ettersom skrivebordet ofte er fokuset i rommet. Vi vedder på at du kommer til å bruke en del tid ved skrivebordet i år, så hvorfor ikke gjøre det til et sted du ønsker å være, og som også gir deg kreativitet og ro.

Dersom skrivebordet ditt står inntil en vegg, kan du lage en collage-vegg som inspirerer deg. Postkort, billetter og bilder gir et personlig preg og gjør at rommet føles mer ditt. Kjøp inn selvklebende kroker og strips, spesielt dersom du leier. Disse smarte opphengene vil ikke etterlate merker på veggene, og kan brukes til å henge opp plakater, bilder, lyslenker, nøkler og masse annet.

 

 

Du kan også sette opp noen små hyller, eller investere i noen billige skuffer eller oppbevaringsbokser for å holde kontroll på papirene dine. Plasser en liten plante i hjørnet for å freshe opp luften og sett et duftlys på skrivebordet for en beroligende stemning. Perfekt!

 

Lyst til å lese de siste 3 tipsene? Les de hos Mapiful her

Tilbake til bloggen

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord