Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du samtidig til våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler
Annet

Vi har testet Amor julekalender 2022!

Vi digget Amor sin erotiske julekalender fra 2021, og i år lover de en enda bedre kalender. Årets kalender er fullstappet med produkter til en verdi av over 6000 kr, men som medlem av Studentkortet får du den til kun 1590 kr. Vi har testet for å se om årets heteste julekalender fra Amor er verdt pengene.

Kalenderen

 

Utseendemessig er dette en veldig fin julekalender. Den er classy og elegant uten å være altfor julete. Det er litt uenigheter blant testerne om utseendet burde vært mer julete, men det viktigste er uansett hva som skjuler seg inni de 24 fristende boksene. Det er også gøy at den åpnes som en bok og den tar seg veldig fint ut på hyllen!

 

Til Amor julekalender

 

 

Innholdet

 

Uten å røpe for mye av innholdet kan vi si at det er veldig mye spennende! Man finner blant annet en pirrende klitorisstimulator med den populære trykkbølgeteknologien som Womanizer har blitt kjent for, en del spennende kremmer og oljer og forskjellige produkter som kan gjøre kvelden ekstra spicy. Man får en god miks produkter både til han, henne og par, så her er det noe for alle enten man ønsker å utforske sammen med en partner eller alene.

 

Det er kjekt at man får prøvd ut produkter fra forskjellige merker, og vi ble overrasket over hvor mange store og fine produkter kalenderen inneholder som absolutt kommer til å bli brukt fremover. En slik kalender er den perfekte måte å få prøvd ut produkter som man kanskje ikke hadde kjøpt selv, men som kan ende opp med å bli en skikkelig favoritt i sengen (eller andre steder…). Det er også et nice touch at fargen på produktene matcher og vi liker fargen veldig godt! Den får også pluss for at leketøyene kommer med batterier eller er oppladet.

 

Vi har ikke mye negativt å si om denne kalenderen. Det eneste vi kan trekke den på er at vi synes noen av kremmene / oljene kunne luktet litt mer.

 

 

Alt i alt er vi veldig fornøyd med årets julekalender fra Amor og synes absolutt at den er verdt pengene om du ønsker en ekstra spennende og deilig førjulstid. Som medlem av Studentkortet får du dessuten 200 kr rabatt på kalenderen og får den derfor til markedets beste pris - kun 1590 kr!

 

Hent 200 kr rabattkode her

 

Vi ønsker deg og eventuell partner en leken jul. 😉

Tilbake til bloggen

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord