Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du samtidig til våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler
- KOMMERSIELL MARKEDSFØRING -
Annet

Hack studentlivet med foodora ✨

Velkommen tilbake, studenter! Vi vet hvordan det er å ta fatt på studiene etter en god juleferie. Derfor har vi samlet sammen noen foodora-hacks som kan gjøre studietiden din både litt enklere og litt diggere 🤝

#1 Lunsjredder på lesesalen: Vi har alle vært der. Det går noen timer på lesesalen, magen rumler og du innser at matpakken ligger hjemme. Fortvil ei! foodora sykler lunsjen rett til lesesalen eller kollokvierommet.

#2 Søndagsnødvendigheter, levert: Enten du vil meal-preppe til uken som kommer eller bare synes det er litt langt til en søndagsåpen butikk, er foodora market her for deg. Få dagligvarer, brus og alt du trenger for å kurere fyllesyken levert hjem på minutter. (Selvsagt er restaurantene også der for deg når kjøleskapet står tomt 🫶)

#4 Lett vei til vors: Dropp de tunge posene på vei til vors eller fest og la foodora ta seg av bæringen. Bestill isbiter, snacks og alt annet du trenger (og da mener vi alt!). Bare legg inn adressen du skal til i appen, så leverer vi dit! (Hvis du er en planlegger så er det en enda større hack å forhåndsbestille så budet er der samtidig som deg.)

#5 Få alt dette billigere med foodora PRO: Nå kan du prøve foodora PRO gratis frem til 3. mars. Det betyr eksklusive PRO-rabatter (opp til 50%), gratis levering på et stort utvalg restauranter og mer. Sjekk ut mer i appen, vel! 

 

Som medlem av Studentkortet får du 150kr avslag på din første bestilling!Hent 150kr her 

Tilbake til bloggen

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord