Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du samtidig til våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler
- KOMMERSIELL MARKEDSFØRING -
Annet

Vi tester lookfantastic Adventskalender 2019

Usikker på om en adventskalender med skjønnhetsprodukter er noe for deg? Vi testet lookfantastic sin adventskalender for å finne det ut.

lookfantastic er en av Europas største nettbutikker innen skjønnhet og velvære. Hvert år lanserer de en adventskalender fylt med hudpleie, hårpleie og makeup. Kalenderen inneholder 25 luker med produkter i både full størrelse og prøvestørrelser. Kalenderen koster 850 kr, men har en verdi på over 4600 kr. Her er hva vi synes om kalenderen.

 

Kalenderen

 

Designet på kalenderen er skikkelig fint. Den er laget av god kvalitet og føles dyr. Pluss for at skuffene er uttrekkbare slik at man kan bruke kalenderen til oppbevaring gjennom året (vi synes ikke designet er for jul'ete til dette), eller lage en fin kalender til en du er glad i til neste år.

 

Til lookfantastic Adventskalender

Innholdet

 

Så til den viktigste delen – innholdet! Vi skal ikke spoile alt, men kan røpe at kalenderen inneholder produkter fra blant annet Morphe, Rituals og Elemis.

 

Vi synes at kalenderen har en veldig god miks mellom hud-, hår- og makeup-produkter – her kan alle finne noe de liker! Med hver luke følger det også med et kort med informasjon om produktet og hvordan det skal brukes, noe vi synes er veldig smart.

 

Vi er veldig fornøyd med innholdet og har fått oss noen nye skjønnhetsfavoritter i toalettmappen.

Hvem passer den for?

Alle studenter som er interessert i beauty! Vi synes en slik adventskalender er den perfekte måte å oppdage nye skjønnhetsfavoritter på ettersom man får prøvd så mye forskjellig. Og det man ikke vil ha selv, blir en fin gave til en man er glad i.

 

Lookfantastic Adventskalender 2019 er Studentkortet-approved!

 

Husk også at du som medlem hos Studentkortet får 23% rabatt på tusenvis av produkter hos lookfantastic med vår rabattkode (gjelder ikke kalenderen). Happy Shopping!

Tilbake til bloggen

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord