Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du samtidig til våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler
- KOMMERSIELL MARKEDSFØRING -
Annet

Myprotein Seamless Leggings - vår nye favorittights?

Nå er våren endelig her, og det er ekstra deilig å ta treningsøkten eller joggeturen ute - spesielt i tiden vi er inne i. Vi har testet en av sesongens nye treningstights for å se om dette blir en ny favoritt.

Om Tightsen

 

MyProtein lanserte tidligere i år en ny og forbedret versjon av deres populære Seamless treningstightser til kvinner. Curve Leggings er ekstra høy i livet og sies å være svettetransporterende, squat proof og behagelig for alle treningstyper.

Vi prøvde ut tightsen både i høyintensitet- og lavintensitetstrening, både ute og inne.

Her er våre tanker om tightsen.

Hva vi likte:

Passformen

  • Passformen på tightsen er veldig bra. Den er høy i livet og er veldig stretchy, så den kommer til å passe de fleste. Størrelsene er normale, så du kan gå for den du vanligvis bruker. Tightsen har ikke strikk i livet, men den sitter bra og siger ikke ned - noe vi sette stor pris på.

 

Materialet

  • Stoffet er tykt og robust. Skavanker og svette vises ikke igjennom (selv ikke på de lyse versjonene), og tightsen er faktisk 100% squat proof. Dette gjør det til en god tights både for jogging og trening inne.

 

Chillefaktoren

  • Vi testet også tightsens chillefaktor, og kan trygt si at den fungerer til chillings også. Den er komfortabel å gå med over lengre perioder, og er akkurat passe tykk i stoffet.

 

Prislappen

  • Sammenlignet med andre tightser på markedet har denne tightsen en lav pris i forhold til kvaliteten. Myprotein Seamless Curve leggings koster kun 299,-, men med vår rabattkode får du hele 40% rabatt på tightsen, noe som gir en sluttpris på 179,-, en uslåelig pris!

Hva som kunne vært bedre:

 

Tykkelsen

  • Det er ikke mye negativt å finne her. Det eneste vi kan trekke frem er at ettersom tightsen er tykkere i stoffet en kompresjonstights, puster den litt mindre og kan derfor bli litt varm å trene med inne.

Konklusjon

Alt i alt er vi veldig fornøyd med tightsen. Den gir deg mye for pengene, og har en god kvalitet som vil vare lenge. Tightsen er allsidig, og kan brukes både til utetrening, innetrening (med mindre det er veldig varmt) og chilling. Myprotein Seamless Curve Leggings er Studentkortet-approved! 

Som medlem av studentkortet får du hele 40% rabatt hos Myprotein - inkludert denne tightsen. Du finner rabattkoden her.

 

Tilbake til bloggen

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord