Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du samtidig til våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler
- KOMMERSIELL MARKEDSFØRING -
Annet

Derfor bør du handle bærekraftig mote

Ønsker du å kjøpe klær med god samvittighet? Organic Basics er et København-basert merke som spesialiserer seg på undertøy, hverdags- og treningsklær produsert på en bærekraftig måte.

Organic Basics ble grunnlagt av Christoffer Immanuel, Mads Fibiger og Alexander Christiansen. De kommer fra samme by, Århus i Danmark. Gutta hadde ikke mye erfaring i moteindustrien, men for dem handlet det om å prøve å bygge et enkelt, ansvarlig og høykvalitets klesmerke som folk kunne kjenne seg igjen i. Ved å komme inn i bransjen med friske øyne, var de i stand til å stille spørsmål ved hele prosessen og sikre at hvert skritt som ble tatt, ville bli bedre for miljøet og arbeidstakerne enn den typiske industrien.

 

 

 

“Moteindustrien er en skitten industri. Så vi setter bærekraftig tenkning i sentrum for alt vi gjør - det betyr at vi bare velger stoffer som tar vare på miljøet vårt, og vi bare samarbeider med fabrikker som også bryr seg om deres innvirkning. Når vi sier bærekraft er kjernen i det vi gjør, mener vi ikke at bærekraft er hyggelig å ha - vi mener at det er den eneste måten vi handler på. "

 

Organic Basics fungerer bare med pålitelige, sertifiserte fabrikkpartnere - dette er «the good guys». De har samme bærekraftige visjon - og følger den gjennom ved kontinuerlig å redusere sitt miljøavtrykk. Fabrikkene tar avstand fra barnearbeid og tvangsarbeid, og arbeidstakerne deres har en trygg arbeidsplass, blir betalt en grei lønn og får frynsegoder som gratis lunsj og barnepass – og ikke minst blir de alltid behandlet med respekt.

 

 

Klikk her dersom du ønsker å lese mer om Organic Basisc og deres bærekraftige praksiser og fabrikker.

Ønsker du å shoppe fra Organic Basics? Som medlem i Studentkortet får du 10% rabatt hos Organic Basics med rabattkoden STUDENTKORTET10.   

Tilbake til bloggen

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord