- KOMMERSIELL MARKEDSFØRING -
Annet

Philips One Blade - Rimelig og god barbermaskin for studenter

Lei av høvel? På leting etter en rimelig, men effektiv barbermaskin? Da trenger du ikke se lenger enn til Philips One Blade. Du kan bruke den både for ansikt og kropp, både tørr og våt.

Selv har jeg alltid hatt problemer med utslett fra høvel og andre barbermaskiner (spesielt runde) har aldri tatt skjegget mitt særlig bra.

Etter å ha brukt Philips One Blade i litt over seks måneder, kan jeg ikke si annet enn at jeg er storfornøyd. Under kommer jeg til å fortelle deg hvorfor Philips One Blade er noe av det beste jeg har prøvd.

 

Den er supereffektiv

Vanligvis tar det meg en god stund å preppe og gjøre klar for å barbere meg. Med Philips One Blade er det ikke verre enn å bare begynne å barbere seg. Jeg har prøvd både med og uten skum og merker ingen irritasjon samt at den tar skjegget mitt nesten like bra som en høvel.

 

Lader raskt med god batteritid

One Blade har bra batteritid, estimert til rundt 60 minutter, som til nå har vært plenty. Da skal det sies at jeg liker å ha fullskjegg og derfor ikke har barbert meg hver dag. Når det har vært tid for lading har ikke dette tatt lange tiden heller. Når det har vært krise og den har stoppet opp midtveis i barbering har jeg bare ladet den raskt i 10 minutter og så var den good to go igjen.

 

Fungerer bra til trimming og styling

Nå skal jeg ikke gå inn i detaljene, men man kan si at Philips One Blade er en god manscaper. Det følger med tre ekstra trimmekammere som man kan bruke til det mest. De varierer i lengde fra 1mm, 3mm og 5mm og “poppes” enkelt utenpå selve barberbladet før trimming.

 

Om man ønsker å fikse på stylingen av skjegget fungerer den også veldig bra her. Den er enkel å håndtere med sitt dobbeltsidige barberblad. NB!Her følger det som standard med to blader.

 

Jeg har ikke måtte bytte fra mitt første blad selv etter seks måneder. Men det estimeres at et blad skal vare i ca 4 mnd og du får kjøpt en pakke med 2 blader for 299,- hos Komplett. Ikke gale med tanke på at en pakke med åtte barberblader i butikken fort koster 189,- og varer ikke på langt nær like lenge.

 

Kan brukes i dusjen

One Blade er vanntett og kan derfor brukes med og uten barberskum samt i dusjen. Rengjøring er også veldig enkelt da det bare er å skylle den fort under vasken.

 

Philips One Blade anbefales på det sterkeste

Jeg vil sterkt anbefale Philips One Blade til de som er ute etter en rimelig barbermaskin og som sliter med irritasjon i huden når de barberer seg.

 

For bare 499,- (hos Philips) får du mye for pengene. Om du i tillegg er student får du 30 % rabatt med Studentkortet og prisen ender da opp på ekstremt rimelige 427,37,- inkludert frakt.

 

 

Tilbake til bloggen

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord