Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du samtidig til våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler
- KOMMERSIELL MARKEDSFØRING -
Annet

Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 - Tannbørsten som beskytter dine tenner

Pusser du tennene for hardt? Den største tannpussfeilen nordmenn gjør er å bruke for mye kraft når de pusser tennene. Vi har testet Philips Sonicare ProtectiveClean som kommer med innebygd press-sensor.

Godt førsteinntrykk

Det er utrolig irriterende med produkter som er pakket inn i nærmest ugjennomtrengelig emballasje, og dette var heldigvis ikke tilfellet når jeg pakket ut Philips Sonicare.

Jeg åpnet esken i toppen og dro enkelt ut en lysebrun pappemballasje med alle delene og manualen i. Deretter dro jeg av plasten rundt delene og satte dem sammen.

Min umiddelbare tanke etter utpakkingen var at tannbørsten ser svært bra ut, og jeg fikk en følelse av kvalitet når jeg holdt den i hånden. En god start!

Dette følger med i esken:

1. Skaft med innebygd batteri.

2. Ladestasjon.

3. Børste med beskyttelses-etui i transparent plast.

4. Manual på Norsk, Engelsk, Dansk, Svensk og Finsk språk.

Det var ingen problemer å åpne esken med Sonicare 4300.

Det var ingen problemer å åpne esken med Sonicare 4300.

Tidligere erfaring

Jeg brukte for noen år tilbake en elektrisk tannbørste med helt rund børste, men kastet denne fordi jeg syntes ikke den pusset godt nok. Jeg hadde derfor mistet litt troen på elektriske tannbørster før jeg skulle gjøre denne testen, men fikk meg en positivt overraskelse!

Børsten som følger med Sonicar 4300 er oval og avlang, og har en spesialbuede tupp som gjør det enkelt å få pusset tennene bak i munnen. Etter min første bruk var jeg svært fornøyd, og følte for første gang at mine tenner ble ordentlig rene med elektrisk tannbørste.

Smarte børstehoder

Børsten som følger med er av typen smarte børstehoder. Det betyr at den inneholder en mikrochip som synkroniserer seg med håndtaket, og muliggjør påminnelsen om børstehodeutskiftning.

Du vil med andre ord se et varsellys over børstesymbolet nede på forsiden av håndtaket når du må bytte børstehode.

NB! Tannbørsten varsler deg på samme vis når du må lade tannbørsten.

Her ser du symbolene som vil lyse når du må bytte børste eller lade tannbørsten..

Her ser du symbolene som vil lyse når du må bytte børste eller lade tannbørsten..

Beskytter dine tenner og tannkjøtt

Mange nordmenn pusser tennene sine for lenge og med for mye kraft. Denne tannbørsten fra Philips har press-sensor som varsler deg når du pusser med for mye kraft, og innebygd timer som varsler deg hvis du pusser for lenge på ett område.

I tillegg kan du velge mellom to forskjellige intensiteter på børsten ved å trykke på «standby»-knappen.

Disse tre funksjonene opplevde jeg som svært nyttige, og de vil garantert hjelpe deg med å beskytte dine tenner og tannkjøtt. Min personlige favoritt ble varselet på tid!

Smart utforming

Har du noen gang funnet tannbørsten bikket over med tannkremen fast i vasken? Irriterende, sant?

Med Sonicar 4300 trenger du ikke uroe deg for dette. For nederst på ryggen av skaftet er det laget en flat «støtte» som gjør at tannbørsten ikke bikker over til en av sidene.

Den er også utformet slik at den ikke kan ligge med fronten av skaftet ned, så børsten vil aldri være i kontakt med flater du legger den fra deg på.

Skaftet på tannbørsten er smart utformet slik at du unngår unødvendig gris!

Skaftet på tannbørsten er smart utformet slik at du unngår unødvendig gris!


Konklusjon

Det er lite negativt å si om Philips Sonicare ProtectiveClean 4300, men hvis jeg må trekke frem noe, så vil det være dette:

1. Når jeg testet tannbørsten, syntes jeg ledningen var litt kort. Jeg vil påpeke at mitt bad nødvendigvis ikke har de mest praktiske plasseringene av kontakter, så lengden man trenger på ledningen vil variere veldig fra bad til bad, men kan være greit å sjekke før man bestiller.

2. Det følger bare med en børste. Dette er nok normalen for de aller fleste elektriske tannbørster man kjøper, men det hadde vært flott med en til!

Ellers er det lite å utsette på tannbørsten. Den har svært mange nyttige funksjoner og fungerer utmerket i bruk.  I tillegg er prisen mer enn overkommelig når du får 30 % studentrabatt som medlem av Studentkortet.

Tannbørsten koster til vanlig 799,- på Philips sin hjemmeside, og er ikke noe billigere på andre nettsider i følge Prisjakt.no (se bilde)..

Priser hentet på Sonicare 4300 fra Prisjakt.no..

Priser hentet på Sonicare 4300 fra Prisjakt.no..

Tilbake til bloggen

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord