Få gratis yoghurt

Ved å ta karrieretesten til Universum kan du lære om din karriereprofil, arbeidsgivere som passer for deg og hvilken lønn du kan forvente

Ta karrieretesten
Blog banner
Sparing

Billigere strøm: 8 tips for å spare penger på din neste strømregning

Har du nettopp fått tidenes strømregning? Strømmen er faktisk tilnærmet dobbelt så dyr i år som tilsvarende periode i fjor, og på studentbudsjett er ikke dette noe særlig. ..

Sparing

Slik rapporterer du inn Kryptovaluta på Skattemeldingen

Eide du kryptovaluta ved årsskiftet? Har du kjøpt, solgt eller brukt kryptovaluta i løpet av 2017? Hvis svaret er ja, er du pliktig til å rapportere dette til Skatteetaten in..

Sparing

Studenter - Spar penger med den rette mobilbanken

Vi tror du kan være enig med oss her: At som student sparer man penger der man kan, men at det ikke alltid er like lett å vite hvor og når man sparer penger. Spesielt ikke..

Sparing

Få kontroll over økonomien med vårt studentbudsjett

Mange studenter sliter med å få endene til å møtes hver eneste måned. Med Studentkortets budsjettkalkulator får du enkelt oversikt over dine kostnader og hvordan du bør bruke..

Sparing

Tilbudsguide: Januarsalg

Julen er over og det er nå bare å komme seg tilbake til hverdagen som vi kjenner den. Heldigvis har de aller fleste butikkene store salg i januar, så kanskje du skulle unne de..

Sparing

8 Sparetips til Studenter

Det er ikke alltid like enkelt å være student. Sene kvelder, mye lesing og en stram økonomi. Her er våre tips for å gjøre hverdagen litt billigere!

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord