Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du samtidig til våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler
Sparing

5 tips til hvordan spare mest mulig på Black Friday

Lurer du på hvordan du kan spare mest mulig under Black Friday? Black Friday og Black Week fører til at internett blir en stor labyrint av rabatter og tilbud. Det er fort gjort å bruke mer penger enn en hadde tenkt, slik at man ender opp med bomkjøp. Vi har derfor satt sammen 5 tips til hvordan du kan spare mest mulig på Black Friday.

1. PLANLEGG
Vi starter med det som kanskje er mest kjedelig, men absolutt det viktigste – planlegging. Det er ingenting som er så kjedelig som å ryke på ett (eller flere) bomkjøp som bare ender opp med å oppta plass og samle støv. Selv om det er en stor plakat med en enda større rabatt, trenger ikke det å bety at det er et godt kjøp.

For å unngå å la deg friste anbefaler vi derfor at du lager deg en liste på forhånd over det du trenger, og ønsker deg. Vi vet at det ikke akkurat er flust med penger, og at man derfor ikke har så mye som én krone å sløse.


2. KJØP JULEGAVENE NÅ
Når vi snakker om å spare, så er det et punkt som bør være på innkjøpslisten din – årets julegaver. Siden dette er penger du uansett har satt av til julegaver, er det et ypperlig tidspunkt å sørge for at man får en ekstra fin gave til en ekstra fin pris. Eksempelvis koster gjerne bokserne til pappa nå 200 kroner for en fem-pakning, der du før bare fikk en to-pakning.

En 2020-bonus: handler du julegavene på nett er det også smittevernsvennlig, samt du slipper å være en av dem som løper rundt i panikk sent i desember.

3. SJEKK SIDER SOM HAR EN OVERSIKT OVER DE BESTE TILBUDENE
Sjekk ut sider som har laget oversikter over de beste og mest populære rabattene på markedet.

Vi i Studentkortet sørger for å ha forhandle frem ekstra gode rabatter til deg under Black Friday, i tillegg til at vi har laget en Black Week side hvor vi samler de mest populære rabattene under Black Week. La oss hjelpe deg med den siste planleggingen.


4. VÆR VARSOM
I år vil man helst unngå store folkemengder i butikkene - noe det som regel pleier å være under Black Week og Black Friday. Mange butikker vil nok derfor fokusere på deres nettbutikker for å unngå nettopp for mye folk, og det kan derfor være lurt å fokusere på å shoppe det meste på nett.

Det er likevel fint å støtte lokale butikker! Dersom du gjør det, prøv å shoppe når det er minst mulig folk i butikken.


5. IKKE BARE BLACK FRIDAY – MEN BLACK WEEK
Black Friday har vokst enormt de siste årene, og salget er ikke lenger begrenset til fredagen, nå gjelder tilbudene ofte hele uken. Vær obs på at butikkene kan kjøre tilbud på ulike varegrupper fra dag til dag. For eksempel kan de ha tilbud på alle TV’er på mandagen, hudpleieprodukter på tirsdagen, belysning om onsdagen osv.

Det derfor være lurt å melde seg på nyhetsbrev fra de nettbutikkene du ønsker å handle fra. Vi i Studentkortet oppdaterer kontinuerlig under Black Week, og gir deg de beste tilbudene på e-post. Meldt deg på for å få tilgang! 

Jeg ønsker de beste tilbudene på e-post

Tilbake til bloggen

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord