Vi bruker også cookies

For å gjøre Studentkortet.no bedre samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker personlig informasjon og data for å:

  • Kunne gi deg relevante anbefalinger og tips.
  • Sørge for at tjenesten Studentkortet.no fungerer så bra og sikkert som mulig.

Når du bruker Studentkortet.no er Studentkortet.no AS behandlingsansvarlig for påloggingsløsning, reklame og alt øvrig innhold.

Hva bruker Studentkortet dataene til?

Studentkortet bruker data om deg og hva du gjør på Studentkortet.no til flere formål.

  • Gi deg tilpasset innhold: Vise søketreff nær deg, og anbefale relevant innhold. Dette kan vi vise på Studentkortet, eller på andre nettsteder.
  • Forbedre produktene våre gjennom statistikk: Sjekke hvordan tjenesten fungerer, og måle effekten av endringer vi gjør.
  • Sikre en trygg markedsplass ved å forhindre svindel, brudd på annonsereglene og annen misbruk av tjenestene våre.


Sparing

Få kontroll over økonomien med vårt studentbudsjett

Mange studenter sliter med å få endene til å møtes hver eneste måned. Med Studentkortets budsjettkalkulator får du enkelt oversikt over dine kostnader og hvordan du bør bruke pengene dine.


Om det er en dato de aller fleste studenter venter på så er det den 15. hver måned. Du lengter etter å bytte ut tørre knekkebrød, nudler, og vann - med ferske baugetter, biff og vin. «Hvorfor planlegger jeg ikke bedre?» tenker du kanskje. Dette gjelder nok ikke alle, men for min egen del er det ikke sjeldent det er lite penger på konto fram mot utbetaling.

Noe som var til stor hjelp for meg mot slutten av studiene var et eget budsjett. Budsjettet ga meg mye bedre kontroll, og sørget for at jeg stort sett alltid hadde litt penger igjen på slutten av måneden. Budsjettet er enkelt å forstå og du laster det ned i Excel-format i linken under.

Last ned budsjettet

Tilbake til bloggen

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord