Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du samtidig til våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler
- KOMMERSIELL MARKEDSFØRING -
Sparing

Tilbudsguide: Januarsalg

Julen er over og det er nå bare å komme seg tilbake til hverdagen som vi kjenner den. Heldigvis har de aller fleste butikkene store salg i januar, så kanskje du skulle unne deg noe fint for å lyse opp mørketida? Her kommer et par tips til shoppingen!

Sats på plagg du vet du vil få bruk for mye fremover. I noen deler av landet er det fremdeles kjempekaldt i noen måneder fremover, så hvis du bor her bør du satse på gode gensere, ullundertøy og kanskje en god vinterjakke? 

Butikkene henger vinterplagg ut på salg allerede nå selv om januar, februar og til dels mars er de kaldeste månedene noen steder. Dermed er det mulig å gjøre seg noen skikkelige kupp! Fuskepels-jakker var overalt å se i desember, og denne trenden vil fortsette fremover mot våren. Disse er fine å ha på seg på fest og spriter opp antrekket fremfor en stor boblejakke.

Husk også at det går mot vår, og flere butikker har sommerlige klær på salg nå. Se etter hva du har i skapet som kan kombineres med det du kjøper på salg, på denne måten lager du deg flere antrekk som du vet passer sammen. Topper og t-skjorter med enkle klassiske print er lett å kombinere med mønstrete skjørt og komfortable, baggy høytlivsbukser.

I januar kan du altså spare masse penger på å handle både sommerklær og vinterklær på salg. Hvem vet, kanskje du finner ditt nye it-plagg? Happy shopping!

Tilbake til bloggen

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord