Vi bruker også cookies

For å gjøre Studentkortet.no bedre samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker personlig informasjon og data for å:

  • Kunne gi deg relevante anbefalinger og tips.
  • Sørge for at tjenesten Studentkortet.no fungerer så bra og sikkert som mulig.

Når du bruker Studentkortet.no er Studentkortet.no AS behandlingsansvarlig for påloggingsløsning, reklame og alt øvrig innhold.

Hva bruker Studentkortet dataene til?

Studentkortet bruker data om deg og hva du gjør på Studentkortet.no til flere formål.

  • Gi deg tilpasset innhold: Vise søketreff nær deg, og anbefale relevant innhold. Dette kan vi vise på Studentkortet, eller på andre nettsteder.
  • Forbedre produktene våre gjennom statistikk: Sjekke hvordan tjenesten fungerer, og måle effekten av endringer vi gjør.
  • Sikre en trygg markedsplass ved å forhindre svindel, brudd på annonsereglene og annen misbruk av tjenestene våre.


- KOMMERSIELL MARKEDSFØRING -
Sparing

Tilbudsguide: Januarsalg

Julen er over og det er nå bare å komme seg tilbake til hverdagen som vi kjenner den. Heldigvis har de aller fleste butikkene store salg i januar, så kanskje du skulle unne deg noe fint for å lyse opp mørketida? Her kommer et par tips til shoppingen!

Sats på plagg du vet du vil få bruk for mye fremover. I noen deler av landet er det fremdeles kjempekaldt i noen måneder fremover, så hvis du bor her bør du satse på gode gensere, ullundertøy og kanskje en god vinterjakke? 

Butikkene henger vinterplagg ut på salg allerede nå selv om januar, februar og til dels mars er de kaldeste månedene noen steder. Dermed er det mulig å gjøre seg noen skikkelige kupp! Fuskepels-jakker var overalt å se i desember, og denne trenden vil fortsette fremover mot våren. Disse er fine å ha på seg på fest og spriter opp antrekket fremfor en stor boblejakke.

Husk også at det går mot vår, og flere butikker har sommerlige klær på salg nå. Se etter hva du har i skapet som kan kombineres med det du kjøper på salg, på denne måten lager du deg flere antrekk som du vet passer sammen. Topper og t-skjorter med enkle klassiske print er lett å kombinere med mønstrete skjørt og komfortable, baggy høytlivsbukser.

I januar kan du altså spare masse penger på å handle både sommerklær og vinterklær på salg. Hvem vet, kanskje du finner ditt nye it-plagg? Happy shopping!

Tilbake til bloggen

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord