Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du samtidig til våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler
Blog banner
Studentliv

3 antrekk til under 1000 spenn

Å kjøpe klær uten å blåse hele studielånet er ikke alltid en lett sak. Brolo ønsker at du både skulle kunne kle deg komfortabelt og stilfullt uten å tømme lommeboka. Her er tr..

Studentliv

Trenger jeg som student egentlig forsikring?

Det er mange som velger å flytte hjemmefra når de skal begynne på høyskole eller universitet. Muligens var utdannelsen du alltid har forestilt deg veldig langt hjemmefra, elle..

Studentliv

En bedre studenthverdag

Med gode studentrabatter er det mye penger å spare for studenter som er medlem hos Studentkortet.

Studentliv

Flytte ut for første gang? Dette må du vite

Flytte ut for første gang? Gratulerer, det er et stort skritt ut i voksenlivet! Du har kanskje begynt å scrolle gjennom annonser på Finn, Hybel og diverse Facebook grupper all..

Studentliv

8 tips til å jobbe effektivt hjemme

Vi er nå inne i en litt annerledes hverdag enn vi er vant til, og de fleste av oss må studere eller jobbe hjemmefra. Mange kan slite med å jobbe effektivt hjemmefra, og sklir ..

Studentliv

Trygt hjem til jul

Julen nærmer seg, og du er kanskje en av mange som skal hjem til jul for å feire med familie og venner. Uansett om du skal reise kort eller langt ønsker Codan å gi deg noen go..

Studentliv

Studentkortets Roadshow ruller videre

Du har kanskje sett de på stand ved ditt universitet eller din høyskole, for Studentkortet er over halvveis i sitt årlige Roadshow.

Studentliv

Vegetarianer på studentbudsjett

Redd for at et vegetarisk kosthold skal ta knekken på lommeboka, kroppen og matgleden? Frykt ikke! Marthe går første året på Noroff hvor hun studerer filmproduksjon, hun har i..

Studentliv

Dette må du huske på hvis du skal jobbe ved siden av studiene

I arbeidslivet finnes det mange fallgruver, kanskje spesielt for studenter. Nettopp fordi studenter er unge, uerfarne og lette å utnytte. Å jobbe ved siden av studiene gir god..

Studentliv

Slik velger du riktig studie

Som liten drømmer man store drømmer om hva man skal bli når man blir stor; astronaut, lege, politi, brannmann eller popstjerne. Etterhvert som man blir eldre blir drømmene mer..

Studentliv

Billige aktiviteter som student!

Som student er det mange aktiviteter man kunne tenke seg å være med på, men som koster for mye penger. Bare det å gå på kafe for en kaffe latte og en kanelsnurr kan koste like..

Studentliv

10 Studieteknikker som fungerer

Hverdagen er hektisk. Du skal ha tid til å studere, tid til venner, tid til å trene, tid til å feste og tid til deg selv. Da er det viktig å organisere hverdagen. Det er ikke ..

Studentliv

Innboforsikring for studenter

Har du sjekket om du har innboforsikring mens du studerer? Mange har nok ikke tenkt på om eiendelene deres er forsikret mens de studerer, det kan virke som du egentlig ikke tr..

Studentliv

Ryddeguide for studenter

Er du nettopp flyttet hjemmefra og vant til at mamma alltid plukker opp etter deg? Her er noen enkle tips som gjør overgangen fra hjemme til å bo for seg selv litt ryddigere.

Studentliv

Hvordan opprettholder man et langdistanse-vennskap?

Det finnes utallige guider på hvordan du skal opprettholde og pleie et langdistanseforhold, men hva gjør du for å pleie et langdistansevennskap?

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord