Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du samtidig til våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler
- KOMMERSIELL MARKEDSFØRING -
Studentliv

Trenger jeg som student egentlig forsikring?

Det er mange som velger å flytte hjemmefra når de skal begynne på høyskole eller universitet. Muligens var utdannelsen du alltid har forestilt deg veldig langt hjemmefra, eller drømmen om det fantastiske studentlivet i Stavanger og Trondheim det som klarte å lokke deg. Du ville kanskje bare komme deg bort og prøve noe nytt: Hva med å studere i Oslo eller Bergen? – Hvorfor ikke?

Uansett hva du endte opp med så vet vi at livet som student kan være hektisk. Det er (zoom)fester du ikke kan gå glipp av, nye venner en skal bli kjent med og forelesninger som skal følges. Med alle disse nye inntrykkene er kanskje ikke forsikring din førsteprioritet. Det er helt greit – vi forstår at du har andre ting å tenke på. Det er nettopp derfor Hedvig ble startet. De er her for deg slik at du ikke må tenke på alt selv. Hedvig gjør din hverdag enklere. Selvsagt er de her når ulykken finner sted, men også når livet går som planlagt. Du kan derfor berolige deg med at de tar hånd om deg dersom en ulykke inntreffer.

 

Selvsagt håper vi på det beste. Kjedelige ulykker som sykkeltyverier, knuste mobiltelefoner og vannlekkasjer skjer jo ikke veldig ofte. Som student har du kanskje ikke veldig mange ting som trenger beskyttelse. Kanskje du får plass til alle eiendelene dine i et par IKEA-poser? Selvsagt er heller ikke studentøkonomien det mest optimale. For å være oppriktige – det finnes så mye annet man heller ønsker å bruke penger på enn forsikring. Likevel er det noen dingser du virkelig trenger. Se for deg hverdagen uten verken sykkelen, mobiltelefonen eller datamaskinen din.

 

 

Det å beskytte tingene dine er noe alle forsikringsselskap lover. Hedvig tar steget enda lengre for å gi deg reell hjelp i stedet for en vag beskyttelse. De er ikke som de andre forsikringsselskapene. De er ikke et svart hull der pengene dine forsvinner i håp om at du kanskje får kompensasjon dersom du utsettes for en ulykke. Hedvig hjelper deg og er alltid der for deg når du trenger det. Dersom du midt under eksamensperioden søler kaffe på datamaskinen fikser Hedvig problemet for deg. Fortell Hedvig om problemet ditt så fikser de en ny datamaskin allerede neste dag. Det at du slipper å vente en måned til neste studentutbetaling er gull verdt. Du kan fortsette med ditt liv og fullføre studiet.

 

 

Fremdeles ikke overbevist?

Sammen med Studentkortet gir Hedvig deg tre måneder gratis forsikring. Du står fritt til å velge mellom innboforsikring, reiseforsikring eller vår populærere kombo-forsikring. Prøv Hedvig og la de overgå dine forventninger.

 

Tilbake til bloggen

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord