Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du samtidig til våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler
Blog banner
Trening

Hvordan kle seg på tur i høst

Å fryse på tur er neimen godt. Høsten er i full anmarsj og gjengen i Vi på tur gir deg sine beste tips til turbekledning, slik at du kan være best mulig forberedt.

Trening

Turtips til turer med venner

I samarbeid med Vi på tur og Camilla fra Fjelltid gir vi deg de beste tipsene til hvordan du kan få til vellykkede turer med dine venner og tips til hvilken mat du kan ta med...

Trening

Få en mer balansert hverdag

Vi vet alle hvor vanskelig det kan være å få skvist inn tid til både trening og matlaging i en travel studiehverdag. Enten det er mangel på tid eller inspirasjon, kan vi være ..

Trening

Tren bena hjemme på under 30 minutter

Har du liten tid til trening eller ønsker du en enkel og effektiv treningsøkt til lesepausene? Her kommer en utfordrende og tidseffektiv ben-økt du kan gjøre hjemmefra - alt d..

Trening

Oppskrift: Proteinmuffins med kanelbollesmak!

Disse næringsfulle og smakfulle muffinsene passer perfekt til kveldskosen! Med disse muffinsene vil du garantert få i deg den anbefalte dosen proteiner kroppen trenger!

Trening

Oppskrift: Proteinvafler på 1-2-3

Næringsrike og smakfulle vafler du kan lage i en travel studenthverdag. Med disse vaflene vil du garantert få i deg den anbefalte dosen proteiner kroppen trenger!

Trening

10 Tips for en sunnere hverdag

Du er nok ikke den eneste som har “å bli sunnere” som nyttårsforsett. Her er noen enkle tips du kan gjennomføre hjemme som ikke koster skjorta.

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord