Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du samtidig til våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler

I dag er siste sjanse til å gjøre store kupp hos dine favorittbutikker! Vi har samlet de beste tilbudene slik at du ikke går glipp av noe.

Gå til Cyber Monday
- KOMMERSIELL MARKEDSFØRING -
Trening

Få en mer balansert hverdag

Vi vet alle hvor vanskelig det kan være å få skvist inn tid til både trening og matlaging i en travel studiehverdag. Enten det er mangel på tid eller inspirasjon, kan vi være enige om at det er godt å få litt hjelp. OWNU er en app som skal hjelpe deg med nettopp dette; tilrettelegge for en enkel og sunn hverdag, fritt for stress og press.

Appen inneholder både varierte treningsprogrammer og diverse oppskrifter. Den er enkel å bruke ved at du legger inn målene dine med trening og/eller kosthold, og så vil appen komme med forslag den mener er best egnet til å ivareta disse målene basert på informasjonen du har lagt inn. Har du lyst til å teste ut appen? Prøv den gratis i dag med vår studentrabatt.

 

Oppskrifter

Når inspirasjonen streiker og du allerede har spurt hele kollektivet om forslag uten hell, så er det lett for å åpne fryseren og dra ut «krise-grandisen». For å unngå grandis-fellen i hverdagene er det derfor nyttig å ha OWNU appen tilgjengelig slik at du både får gode oppskrifter og nyttige tips til sunnere alternativer. Hos OWNU finner oppskrifter for alle nivåer, og ikke minst for alle tidspunkt på dagen.

 

For min del har det vært fint å få gode forslag til en mer variert kost, slik at jeg ikke faller inn i en ensformig rutine, spesielt når det kommer til middag. I appen har jeg valgt en standard matplan hvor jeg har fått oppskrift på alt fra ovnsbakt laks til pesto-pasta og søtpotet- og gulrotsuppe. Med andre ord noe for enhver smak! Det er også fint å få variasjon i «lettheten» på retten slik at du ikke er stappmett før du skal gjennomføre en kardioøkt fra et av treningsprogrammene.

 

Treningsprogram

Appen er komplett med flere treningsprogram både for nybegynnere, de med litt erfaring, og proffene. I tillegg til at de ulike programmene deles inn i nivå har en også mulighet til å velge hjemmetreningsprogram, noe som kan være nyttig spesielt nå i korona-tiden hvor treningssentrene åpner og stenger annenhver dag. Disse programmene krever ikke at du har tilgang på treningsapparater, men dersom du ønsker å øke vanskeligheten kan du benytte deg av strikk eller kettlebells.

 

Når treningssentrene har vært stengt syntes jeg det har vært til god hjelp å ha tilgang til et hjemmetreningsprogram som går over flere uker slik at det er litt mer målrettet trening hvor hver treningsøkt er en del av en større plan. Underveis har jeg lagt inn når jeg har fullført en øvelse slik at jeg hele tiden vet hvor mye jeg har igjen av økten. I tillegg står det estimert tid for den aktuelle treningsøkten slik at du kan planlegge når på dagen du har tid til å gjennomføre den.

Et nyttig verktøy er dessuten at du kan legge inn dersom du har benyttet deg av tilleggsvekt for å gjøre treningen vanskeligere. Da kan du nemlig se progresjonen fra kroppsvekt i starten til gitt vekt ved slutten av endt program.

Er du interessert i å prøve OWNU? Som medlem av studentkortet får du et velkomsttilbud som gir deg 35 dagers gratis prøvetid av appen, og dersom du er fornøyd kan du fortsette abonnementet med hele 30% studentrabatt.

Tilbake til bloggen

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord