Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du samtidig til våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler

Ta karrieretest og få din karriereprofil

Universum inviterer deg til å delta i deres karrieretest 2021, slik at du kan lære om din karriereprofil, arbeidsgivere som matcher dine verdier og hvilken lønn du kan forvente.

Dette er et kraftig verktøy som vil sette deg i forkant når du begynner å se etter jobb for fremtiden. Det er helt gratis og etter at du har fullført undersøkelsen kan du sende inn din CV og få en gratis CV-sjekk! Du får også en valgfri Go´morgen yoghurt fra Narvesen.

 

*Din kupong for yoghurt vil bli sendt til e-postadressen du oppgav innen 2 uker etter avsluttet karriereprøve. Bare husk å registrere din e-postadresse for å få din yoghurt. Du registrerer deg fra resultatsiden etter å ha fullført karriereprøven. Kupongen for yoghurt er tilgjengelig for alle studenter som tar undersøkelsen via Studentkortet, kupongen passer for Narvesen. Kontakt info-nordics@career-test.com hvis du har noen tanker eller tilbakemeldinger.  

Din rabatt-påminner

Aldri glem en rabatt igjen! 

Chrome Safari
Les mer

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord