Chilimobil er blitt student-partner!

Hos Chilimobil får man mest mobildata for pengene. Dette passer som hånd i hanske med behovene for norske studenter – derfor er det nå inngått et partnersamarbeid mellom Chilimobil og Studentkortet.

Er du student og ønsker et mobilabonnement som gir deg Fri Tale/SMS/MMS kombinert med mest mulig data – da er Chilimobil noe for deg. I studietiden er man ofte på farten og trenger gjerne en fleksibel løsning med valuta for pengene, enten du er på hybelen, på bussen eller på lesesalen. Tilgang på sikker og rask wifi er variabel når man er mye på farten – derfor er et mobilabonnement fra Chilimobil ofte et godt alternativ for deg som er student.

  • Chilimobil tilbyr alt fra «studentabonnementet» på 1GB til 129,-/mnd. – til en rekke ulike pris- og datapakker opp til Fri Data for 499,-/mnd.
  • Alle Chilimobils abonnementer inkluderer Fri Tale/SMS/MMS
  • Se de ulike abonnementene i «alle størrelser» her

Fjern den «mobile rekkeviddeangsten»

  • Med Fri Data kan har du inntil 5 GB med full hastighet som du kan bruke på dine egne enheter, hver dag.
  • Chili Fri Data det abonnementet som dekker de fleste behov og gir deg full kostnadskontroll, uten å måtte tenke på den «mobile rekkeviddeangsten».
  • NB: Chili Fri Data er ikke en erstatter for ditt primære bredbånd, men gir full fleksibilitet for mobil databruk. Dersom du skulle ha behov for et rent mobilt bredbånd til steder hvor wifi ikke er et alternativ, tilbyr vi også markedets beste løsninger for dette.

Passer Chili Fri Data for din student-hverdag?

Med Chili Fri Data får du ubegrenset datamengde i Norge – og fra januar 2019 ble det også fritt frem for å dele data til andre av dine egne enheter. I tillegg kan du bruke hele 19 GB i EU/EØS. Hver dag har du 5 GB til rådighet med full hastighet. Deretter justeres hastigheten til 3 Mbit/s frem til midnatt. Deretter har du full fart på nye 5 GB det neste døgnet. Slik fortsetter det hele måneden.

Les mer om Fri Data her

Din rabatt-påminner

Aldri glem en rabatt igjen! 

Chrome Safari Firefox
Les mer

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord