Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du samtidig til våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler

Ta Universum karrieretest og få svar på hvilken karriereprofil du har, og hva du kan forvente i lønn for deg og dine medstudenter. Til slutt venter en belønning når du fullfører testen!

Finn din karriereprofil

Din rabatt-påminner

Aldri glem en rabatt igjen! 

Chrome Safari 

Studentenes Rabattpåminner

Få et diskré varsel når du besøker en nettbutikk Studentkortet har avtale med.

Gjør du alltid de beste og billigste kjøpene når du handler på nett? Glemmer du rabattene dine? Får du ikke spart så mye som du vil i løpet av studieåret?

Vi er selv skyldige i å ikke alltid ha full kontroll på økonomien og kjøpene vi gjør, og når vi handler så ofte som vi gjør går man ofte glipp av penger som kunne kommet godt med senere... For hvem har ikke lyst til å være med på kafe? Eller kjøpe seg ett glass med vin eller øl når man er ute med venner? Det er kjedelig å måtte låne eller rett og slett bare si nei til venner.

Derfor har vi den perfekte løsningen for deg: 

Rabattpåminneren, gir deg et diskré varsel når du går inn på en nettside hvor du kan få rabatt med Studentkortet.no og kan sende deg til siden hvor du henter din rabattkode. 

Chrome


Safari


Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord