Vi bruker også cookies

For å gjøre Studentkortet.no bedre samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker personlig informasjon og data for å:

  • Kunne gi deg relevante anbefalinger og tips.
  • Sørge for at tjenesten Studentkortet.no fungerer så bra og sikkert som mulig.

Når du bruker Studentkortet.no er Studentkortet.no AS behandlingsansvarlig for påloggingsløsning, reklame og alt øvrig innhold.

Hva bruker Studentkortet dataene til?

Studentkortet bruker data om deg og hva du gjør på Studentkortet.no til flere formål.

  • Gi deg tilpasset innhold: Vise søketreff nær deg, og anbefale relevant innhold. Dette kan vi vise på Studentkortet, eller på andre nettsteder.
  • Forbedre produktene våre gjennom statistikk: Sjekke hvordan tjenesten fungerer, og måle effekten av endringer vi gjør.
  • Sikre en trygg markedsplass ved å forhindre svindel, brudd på annonsereglene og annen misbruk av tjenestene våre.


Din rabatt-påminner

Aldri glem en rabatt igjen! 

Chrome Safari Firefox

Studentenes Rabattpåminner

Få et diskré varsel når du besøker en nettbutikk Studentkortet har avtale med.

Gjør du alltid de beste og billigste kjøpene når du handler på nett? Glemmer du rabattene dine? Får du ikke spart så mye som du vil i løpet av studieåret?

Vi er selv skyldige i å ikke alltid ha full kontroll på økonomien og kjøpene vi gjør, og når vi handler så ofte som vi gjør går man ofte glipp av penger som kunne kommet godt med senere... For hvem har ikke lyst til å være med på kafe? Eller kjøpe seg ett glass med vin eller øl når man er ute med venner? Det er kjedelig å måtte låne eller rett og slett bare si nei til venner.

Derfor har vi den perfekte løsningen for deg: 

Rabattpåminneren, gir deg et diskré varsel når du går inn på en nettside hvor du kan få rabatt med Studentkortet.no og kan sende deg til siden hvor du henter din rabattkode. 

Chrome


Safari


Firefox


Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord