Ofte stilte spørsmål

Hvor finner jeg Studentkortets studentrabatter på nett? 
Alle våre studentrabatter på nett finner du i kategoriene Mote, Elektronikk, Bøker, Reiser, Hybelen, Velvære, Mat og Tjenester.

Hva er Studentkortets studentrabatter på nett?
Det er eksklusive rabattkoder som kan brukes i nettbutikker for å oppnå en studentrabatt. 

Hvem kan benytte seg av Studentkortets studentrabatter?
Alle som har fylt 18 år og som er studenter, lærlinger, privatister og personer som tar utdanning i militæret kan benytte seg av våre studentrabatter på nett. Merk at noen av våre samarbeidspartnere krever å fremvist gyldig studentbevis. Ikke medlem?

Bli medlem av Studentkortet gratis i dag! 

 

Hvordan bruker jeg Studentkortets studentrabatter på nett? 
Usikker på hvordan du bruker våre studentrabatter på nett? Se steg-for-steg forklaring her. 

Hvor finner jeg medlemskort?
1. Du laster ned vår gratis app som inneholder et elektronisk medlemskort. Logg inn. Trykk "Medlemskort".
Du må ikke forveksle vårt medlemskort med studentbevis. Dette er beviset du mottar fra skolen din, og er ikke det samme som medlemskap i Studentkortet.

Studentkortets rabattkoder fungerer ikke?
Noen av våre rabattkoder har vilkår som må følges for å oppnå studentrabatt. Har du fulgt vilkårene, men oppnår fortsatt ikke studentrabatt? Send oss en epost til post@studentkortet.no eller kontakt oss på Facebook

Vi prøver til enhver tid å holde våre rabattkoder oppdaterte, og er evig takknemlig hvis du gir oss tilbakemelding når det er koder som ikke fungerer! :)

Hva får jeg som medlem av Studentkortet.no? 
Masse Studentrabatter! Som medlem av Studentkortet får du tilgang til rundt 180 forskjellige Studentrabatter som du kan bruke via vår gratis app eller hjemmeside.

Hva forplikter jeg meg til som medlem av Studentkortet.no?
Du mottar gunstige nyhetsbrev fra oss på epost med oppdateringer på nye Studentrabatter, kampanjer og salg. Men du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevene uten å miste tilgangen til alle våre rabatter. 

Du kan lese våre vilkår her.


Hvem kan registrere seg som medlem av Studentkortet.no?
Alle studenter, lærlinger, privatister og personer under utdanning i militæret kan være medlem.

Hvilken aldersgrense er det for å være medlem av Studentkortet.no? 
Du må være 18 år for å bli medlem i Studentkortet. Det finnes ingen øvre aldersgrense for å være medlem så lenge du er student, lærling, privatist eller under utdanning i militæret.

Er medlemskapet i Studentkortet.no virkelig gratis? 
Ja. Vi ønsker at medlemskapet i Studentkortet skal være 100 % gratis. Du velger selv om du vil motta sms som en tilleggstjeneste når du registrerer deg.

Hvordan melder jeg meg av nyhetsbrev på epost? 
Åpne nyhetsbrevet du har mottatt og trykk på "Meld meg av"-linken. Booom, du vil ikke lenger motta nyhetsbrev fra Studentkortet!

Jeg mottar sms fra Studentkortet.no. Hvorfor? 
Sms er en av to ekstratjenester vi tilbyr våre medlemmer, og er frivillig å motta. Studentkortet sender kun ut sms til medlemmer som har valgt å motta sms ved registrering.

Vi sender ut opptil 5 sms hver måned i snitt, og en sms koster maks 5 kroner. Vi bruker sms-operatøren, YoYo Mobil, som sender ut sms for oss med det firesifrede nummeret, 2265.

Jeg ønsker å stoppe sms fra Studentkortet.no. Hvordan gjør jeg det? 
Du kan enkelt stoppe sms ved å sende STOPP til 2265, og du vil motta en bekreftelse i retur. Du kan også stoppe SMS på din profil hos Studentkortet. Eller du kan sende oss en epost til post@studentkortet.no, og vi stopper sms for deg.

Jeg har mottatt et fysisk medlemskort fra Studentkortet.no i posten. Hvorfor?
Fysisk medlemskort er en av to ekstratjenester vi tilbyr våre medlemmer, og er frivillig å motta. Studentkortet sender kun ut fysisk medlemskort til medlemmer som har valgt å motta fysisk medlemskort ved registrering.

Jeg finner ikke svar på mitt spørsmål. Hva gjør jeg? 
Kontakt oss på post@studentkortet.no eller på vår Facebook-side


Har du spørsmål om våre lokale rabatter? Les mer her.  

Logg inn
Eller Bli medlem gratis Jeg har glemt mitt passord