Vi bruker også cookies

For å gjøre Studentkortet.no bedre samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker personlig informasjon og data for å:

• Kunne gi deg relevante anbefalinger og tips.
  • Sørge for at tjenesten Studentkortet.no fungerer så bra og sikkert som mulig.

Når du bruker Studentkortet.no er Studentkortet.no AS behandlingsansvarlig for påloggingsløsning, reklame og alt øvrig innhold.

Hva bruker Studentkortet dataene til?

Studentkortet bruker data om deg og hva du gjør på Studentkortet.no til flere formål.

• Gi deg tilpasset innhold: Vise søketreff nær deg, og anbefale relevant innhold. Dette kan vi vise på Studentkortet, eller på andre nettsteder.
  • Forbedre produktene våre gjennom statistikk: Sjekke hvordan tjenesten fungerer, og måle effekten av endringer vi gjør.
  • Sikre en trygg markedsplass ved å forhindre svindel, brudd på annonsereglene og annen misbruk av tjenestene våre.

Lokale Rabatter

Hva er Studentkortets Lokale Rabatter?

Det er rabatter du kan bruke i fysiske forretninger som restauranter, tannleger, frisører og mer til.

Hvordan bruker jeg Studentkortets Lokale Rabatter?

1. Først anbefaler vi deg å søke opp en Lokal Rabatt (Smil Tannlegesenter, Rosenborg BK, SF Kino..) du ønsker å benytte.

2. Les hvilken studentrabatt den Lokale Rabatten tilbyr og hvordan du kan benytte deg av den.

Som regel brukes studentrabatten direkte i den fysiske forretningen, men i noen tilfeller må de Lokale Rabattene brukes direkte via vår nettside (f.eks bestilling av kampbilletter til Rosenborg kamp).

Du kan også bli bedt om å fremvise medlemskort og gyldig studentbevis ved bruk av Lokale Rabatter.

Hvor får jeg Medlemskortet? Du har to valg:

1. Du kan laste ned vår gratis app som inneholder et elektronisk medlemskort. Logg inn. Trykk "Medlemskort".

2. Eller du kan bestille det fysiske medlemskortet som koster 99,- hvert år. Du kan lese mer om det fysiske medlemskort her.

Studentbevis?

Dette er beviset du mottar fra skolen din (kan også lastes ned som APP), og må ikke forveksles med ditt medlemsbevis fra Studentkortet!

Hvor finner jeg Studentkortets Lokale Rabatter?

Alle våre Lokale Rabatter finner du i kategorien Lokale Rabatter.

Hvordan finner jeg Lokale Rabatter i min by?

Du kan søke etter Lokale Rabatter i din by ved å trykke på kategorien Lokale Rabatter som vist ovenfor, deretter velger du by. Eller du kan søke etter en spesifikk avtale ved å bruke søkefeltet som vist nedenfor.

Hvem kan benytte seg av Studentkortets Lokale Rabatter?

Alle studenter over 18 år, lærlinger, privatister og personer som tar utdanning i militæret kan benytte seg av våre Lokale Rabatter. Ikke medlem? Se her.

PS: I noen tilfeller blir også  gyldig studiebevis forespurt for å kunne oppnå rabatt.

Jeg finner ikke svar på mitt spørsmål. Hva gjør jeg?

Kontakt oss på post@studentkortet.no eller på vår Facebook-side