Vi bruker også cookies

For å gjøre Studentkortet.no bedre samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker personlig informasjon og data for å:

• Kunne gi deg relevante anbefalinger og tips.
  • Sørge for at tjenesten Studentkortet.no fungerer så bra og sikkert som mulig.

Når du bruker Studentkortet.no er Studentkortet.no AS behandlingsansvarlig for påloggingsløsning, reklame og alt øvrig innhold.

Hva bruker Studentkortet dataene til?

Studentkortet bruker data om deg og hva du gjør på Studentkortet.no til flere formål.

• Gi deg tilpasset innhold: Vise søketreff nær deg, og anbefale relevant innhold. Dette kan vi vise på Studentkortet, eller på andre nettsteder.
  • Forbedre produktene våre gjennom statistikk: Sjekke hvordan tjenesten fungerer, og måle effekten av endringer vi gjør.
  • Sikre en trygg markedsplass ved å forhindre svindel, brudd på annonsereglene og annen misbruk av tjenestene våre.

Medlemskap

Hva får jeg som medlem av Studentkortet.no?

Masse Studentrabatter! Som medlem av Studentkortet får du tilgang til rundt 150 forskjellige Studentrabatter som du kan bruke via vår gratis app eller hjemmeside.

Hva forplikter jeg meg til som medlem av Studentkortet.no?

Du mottar gunstige nyhetsbrev fra oss på epost med oppdateringer på nye Studentrabatter, kampanjer og salg. Men du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevene uten å miste tilgangen til alle våre rabatter.

Du kan lese våre vilkår her.

Hvordan melder jeg meg av nyhetsbrev på epost?

Åpne nyhetsbrevet du har mottatt og trykk på "Meld meg av"-linken. Booom, du vil ikke lenger motta nyhetsbrev fra Studentkortet!

Hvem kan registrere seg som medlem av Studentkortet.no?

Alle studenter, lærlinger, privatister og personer under utdanning i militæret kan være medlem.

Hvilken aldersgrense er det for å være medlem av Studentkortet.no?

Det finnes ingen øvre aldersgrense for å være medlem så lenge du er student, lærling, privatist eller under utdanning i militæret.

Er medlemskapet i Studentkortet.no virkelig gratis?

Ja. Vi ønsker at medlemskapet i Studentkortet skal være 100 % gratis. Du velger selv om du vil motta våre ekstratjenester, sms eller fysisk medlemskort, når du registrerer deg.

Jeg mottar sms fra Studentkortet.no. Hvorfor?

Sms er en av to ekstratjenester vi tilbyr våre medlemmer, og er frivillig å motta. Studentkortet sender kun ut sms til medlemmer som har valgt å motta sms ved registrering.

Vi sender ut opptil 4 sms hver måned i snitt, og en sms koster maks 3 kroner. Vi bruker sms-operatøren, YoYo Mobil, som sender ut sms for oss med det firesifrede nummeret, 2265.

Jeg ønsker å stoppe sms fra Studentkortet.no. Hvordan gjør jeg det?

Du kan enkelt stoppe sms ved å sende STOPP til 2265, og du vil motta en bekreftelse i retur. Eller du kan sende oss en epost til post@studentkortet.no, og vi stopper sms for deg.

Jeg har mottatt et fysisk medlemskort fra Studentkortet.no i posten. Hvorfor?

Fysisk medlemskort er en av to ekstratjenester vi tilbyr våre medlemmer, og er frivillig å motta. Studentkortet sender kun ut fysisk medlemskort til medlemmer som har valgt å motta fysisk medlemskort ved registrering. Du kan lese mer om vårt fysiske medlemskort her.

Jeg finner ikke svar på mitt spørsmål. Hva gjør jeg?

Kontakt oss på post@studentkortet.no eller på vår Facebook-side