Nettrabatter

Hvor finner jeg Studentkortets Nettrabatter?

Alle våre Nettrabatter finner du i kategoriene Mote, Elektronikk, Bøker, Reiser, Hybelen, Velvære, Mat og Tjenester.

Hva er Studentkortets Nettrabatter?

Det er eksklusive rabattkoder som kan brukes i nettbutikker for å oppnå en studentrabatt.

Hvem kan benytte seg av Studentkortets Nettrabatter?

Alle studenter (fra fylte 18 år), lærlinger, privatister og personer som tar utdanning i militæret kan benytte seg av våre Nettrabatter. Ikke medlem? Trykk her for å registrere deg.

Hvordan bruker jeg Studentkortets Nettrabatter?

1.  Logg inn.

2.  Finn Nettrabatt (Nelly, Gymgrossisten, NA-KD, Kondomeriet..) du ønsker å benytte.

TIPS! Du kan søke i kategoriene som vist ovenfor, eller i søkefeltet som vist nedenfor.

3.  Trykk på rabattkoden.

NB! Du kan KUN bruke våre Nettrabatter når du er innlogget. Ikke medlem? Trykk her for å registrere deg.

4.  Trykk på "Kopier rabattkode".

5.  Lim inn i handlekurven. Voilà, du har nå oppnådd rabatt på din handel!

OBS! Du kan bli bedt om å fremvise gyldig medlemskort og studentbevis ved bruk av Nettrabatter.

Medlemskort?

1. Du laster ned vår gratis app som inneholder et elektronisk medlemskort. Logg inn. Trykk "Medlemskort".

Studentbevis? Dette er beviset du mottar fra skolen din, og må ikke forveksles med våre medlemskort!

Studentkortets Nettrabatt fungerer ikke?

Noen av våre Nettrabatter har vilkår som må følges for å oppnå studentrabatt.

Har du fulgt vilkårene, men oppnår fortsatt ikke studentrabatt? Send oss en epost til post@studentkortet.no eller kontakt oss på Facebook

Vi prøver til enhver tid å holde våre rabattkoder oppdaterte, og er evig takknemlig hvis du gir oss tilbakemelding når det er koder som ikke fungerer! :)